Gıda güvenliği ve güncel uygulamalar /
Saved in:
Other Authors: | Güner, Ahmet (ed.) |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
Sidas Medya Ltd. Şti.,
2021.
|
Series: |
Sidas Medya ;
yayın no:085-IB. |
Subjects: |
Gıdalarda Bulaşma ve Toksikoloji
> Gıda güvenliği
> Mikrobiyel risk faktörleri
> Gıda güvenliği yönetim sistemleri
> HACCP uygulamaları
> Personel hijyen gereklilikleri
> Biyofilmler
> Güvenli gıda üretiminde doğal antimikrobiyal maddeler
> Bakteriyosinler ve gıdalarda uygulanması
> Gıdalarda patojen kontrolünde bakteriyofaj kullanımı
> Gıda muhafaza yöntemlerinde yeni uygulamalar
|
Similar Items
-
G20 dönem başkanlığımızda uluslararası kuruluşların gıda güvenliğine ilişkin rolü ve etkinliği /
by: Özdem, Mehmet Ali
Published: (2015) -
Gıda güvenliğinde sürdürülebilir gıda sistemleri /
by: Haspolat, Nihan Atay
Published: (2015) -
Çok kriterli karar verme yöntemleri kullanılarak sığır işletmelerinin hayvan refahına göre sıralaması /
by: Süzülmüş, Seval.
Published: (2022) -
Hygiene de la ferme /
by: Regnard, Paul
Published: (1917) -
Avrupa Birliği gıda politikasındaki gelişmeler ve Türkiye /
by: Gültekin, Esra
Published: (2005)