Türkiye'de ekmek ve Türk buğdaylarının ekmekcicilik kabiliyeti /
Saved in:
Main Author: | Arat, Saffet Osman. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul :
Ziraat Vekaleti Neşriyatı,
1938.
|
Series: |
Ziraat Vekaleti Neşriyatı ;
umumi sayı: 314. ziraat sanatları sayı:1. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Türkiye'de ekmek ve Türk buğdaylarının ekmekcilik kabiliyeti.
by: Arat, Saffet Osman.
Published: (1938) -
Ekmeklik hububat, un ve ekmek /
by: Gerngross, Otto
Published: (1935) -
Buğday teknolojisi /
by: Arat, Saffet Osman.
Published: (1949) -
Türkiye'De Ekmek ve Türk Buğdaylarının Ekmekçilik Kabiliyeti
by: Arat, Saffet Osman.
Published: (1938) -
Ekmek /
Published: (2016)