Çekirdeksiz üzümlerin bandırılmasında Avustralya yağı(EE-Muls Oyle) nın değişik konsantrasyonlarda kullanımının kurutma hızı ve kuru üzüm kalitesine etkisi : Çekirdekli ve çekirdeksiz kurutmalık üzüm çeşitlerinde teknolojik araştırmalar uygulama projesi (15-5-02) /
Saved in:
Main Author: | Köylü, Mustafa E. 1951- |
---|---|
Other Authors: | Köylü, Mustafa E. (1947-) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Manisa :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Proje ve Uygulama Genel Müdürlüğü, Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1990.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Çekirdeksiz kuru üzümlerin işleme öncesi değişik tip çuval ve ambalajlarda depolanmasının kuru üzüm kalitesine etkisi /
by: Karagözoğlu, Engin.
Published: (1991) -
Çekirdeksiz üzümlerin kurutulması ve temiz kuru üzüm elde edilmesi.
by: Gökpınar, İbrahim.
Published: (1964) -
Yuvarlak çekirdeksiz üzüm çeşidinin kurutulmasında etil oleatin kullanımının kuruma hızı ve kuru üzüm kalitesine etkisinin araştırılması /
by: Köylü, Mustafa E. 1951-
Published: (1995) -
Çekirdeksiz kuru üzüm raporu '85 .
Published: (1985) -
Yuvarlak çekirdeksiz üzüm bağlarında farklı derinlik ve mesafelerde uygulanan kompoze gübrenin beslenme üzerine etkisi /
by: Yılmaz, Nejat.
Published: (1993)