Dondurulmuş Laktikasit Kültürlerinin Aktiviteleri Pastörize İnek Sütünden Beyaz Peynir Yapılışı ve Olgunluk Derecesinin Belirtilmesi Üzerinde Araştırmalar
Saved in:
Main Author: | Kurt, Ahmet. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Erzurum
1969.
|
Similar Items
-
Sütten peynir yapılışı ve yurdumuzda yapılan çeşitli peynirler /
by: Eralp, Muazzez.
Published: (1953) -
Olgunluk tayini /
by: Dıllewıjn, Ir. C. Van
Published: (1948) -
Adıyaman-Gölbaşı-İnekli Projesi İnekli Ovası Drenaj Planlama Raporu
Published: (1971) -
Şaraplık üzüm çeşitlerinde olgunluk testleri
Published: (2003) -
Bal arılarının davranış ve aktiviteleri
Published: (2001)