Türkiye'nin bazı yenilebilen yabani bitki, doğa mantarı ve yerel çeşit türleri = some edible wild plants, wild mushroom and underutilized crops species of Turkey /

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Authors: Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM), GEF, United Nations Environment Programme, Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO), Bioversity International
Other Authors: Tan, Ayfer (ed., haz.), Adanacıoğlu, Neşe (haz.), Ay, Saadet Tuğrul (haz.), Çınar, Ahu (haz.), Çınar, Orçun (haz.), Özbek, Kürşat (haz.), Karabak, Sevinç (haz.), Deniz, Durmuş (haz.), Aytaç, Elvin (Illustrator)
Format: Kitap
Language: Turkish
Published: Ankara : Biodiversity for Food and Nutrition, 2019.
Edition: 1. bsk.
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Physical Description:111 s. : res. ; 30 x 30 cm.
ISBN:9786057599261