Türkiye'nin bazı yenilebilen yabani bitki, doğa mantarı ve yerel çeşit türleri = some edible wild plants, wild mushroom and underutilized crops species of Turkey /
Saved in:
Corporate Authors: | Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM), GEF, United Nations Environment Programme, Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO), Bioversity International |
---|---|
Other Authors: | Tan, Ayfer (ed., haz.), Adanacıoğlu, Neşe (haz.), Ay, Saadet Tuğrul (haz.), Çınar, Ahu (haz.), Çınar, Orçun (haz.), Özbek, Kürşat (haz.), Karabak, Sevinç (haz.), Deniz, Durmuş (haz.), Aytaç, Elvin (Illustrator) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Biodiversity for Food and Nutrition,
2019.
|
Edition: | 1. bsk. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Türkiye suyosunları listesi = a checklist of the flora of Turkey (algae) /
Published: (2017) -
Bozkırın yenilebilir yabani bitkileri & kültür bitkilerinin yabani akrabaları.
Published: (2021) -
Tahılın ataları: geleceğimizin sigortası yabani bitki türlerimiz.
Published: (2021) -
Türkiye'nin biyoçeşitliliği : genetik kaynakların sürdürülebilir tarım ve gıda sistemlerine katkısı \
Published: (2019) -
Doğu Anadolu Bölgesinde sebze olarak tüketilen yabani bitki türlerinin tespiti : proje sonuç raporu /
Published: (2013)