Reçel-Marmelat-Jele Üretim Teknolojisi ve Analiz Metodları
Saved in:
Main Author: | Cemeroğlu, Bekir. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa Gıda Kontrol Eğitim Ve Araştırma Enstitüsü
1976
|
Similar Items
-
Reçel-marmelat-jele üretim teknolojisi ve analiz metodları /
by: Cemeroğlu, Bekir.
Published: (1976) -
Gıda maddelerinin muhafazası ve değerlendirilmesi - Jele şıra marmelat.
by: Düzel, Fuat.
Published: (1966) -
Konserve, turşu, reçel, marmelat yapımında pratik bilgiler, dengeli beslenme için yemek tarifleri ve lekelerin çıkarılması.
Published: (1986) -
Reçel yapımı
Published: (2006) -
Fermantasyon teknolojisi analiz metodları /
by: Yazıcıoğlu, Turgut.
Published: (1962)