Meyve Suları ve Konsantratlarının Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu
Saved in:
Main Author: | Şenkal, Tülay. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa Gıda Kontrol Eğitim Ve Araştırma Enstitüsü
1976
|
Similar Items
-
Meyve suları ve konsantratlarının mikrobiyolojik kalite kontrolu \
Published: (1976) -
Konserve Sebzelerin Mikrobiyolojik Kalite Kontrolu
by: Şenkal, Tülay.
Published: (1976) -
Meyve suyu konsantratlarının mikrobiyolojik bozulmaları üzerinde araştırmalar /
Published: (1985) -
Meyve suyu konsantratlarının mikrobiyolojik bozulmaları üzerinde araştırmalar /
by: Konca, Rasih.
Published: (1985) -
Konserve sebzelerinin mikrobiyolojik kalite kontrolu /
Published: (1976)