Fındık Protein Hidrolizatlarının Antihipertansif Etkisinin (Ace İnhibisyon Aktivitesinin) Belirlenmesi
Saved in:
Main Author: | Eroğlu, Evren Çağlar. |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Mersin Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü
2016
|
Similar Items
-
Proje sonuç raporu - Hamsi balığı (Engraulis encrasicolus) işleme artıklarından elde edilen protein hidrolizatlarının fonksiyonel özelliklerinin belirlenmesi - TAGEMHSGYAD14A05P0671 /
by: Koç, Sinan.
Published: (2015) -
Pigment miktarı ve lipoksidaz aktivitesinin makarnanın rengine etkileri üzerine araştırma /
Published: (1984) -
Tarımsal Artık Kökenli Kompostun Topraktaki Etkisinin Belirlenmesi
by: Almaca, Nesibe Devrim.
Published: (2008) -
Fındık Gübrelemesi
by: Genç, Çağlar.
Published: (1969) -
Fındık Gübrelemesi
by: Geenç, Çağlar.
Published: (1969)