.

Dijital Tarım İhtisas Kütüphanesi
  • Konular
    • A - Genel Tarım
    • B - COĞRAFYA ve TARİH
    • C - EĞİTİM, Yayım ve Enformasyon
    • D - YÖNETİM ve Yasa
    • E - Kırsal Sosyolojİ
    • F - BİTKİ BİLİMİ ve ÜRETİMİ
    • H - BİTKİ KORUMA
    • J - Hasat Sonrası TeknolojİSİ
    • K - Ormancılık
    • L - HAYVAN BİLİMİ
    • M - BALIKÇILIK ve SU KÜLTÜRÜ
    • N - TARIMSAL MAKİNE ve MÜHENDİSLİK
    • P - Doğal Kaynaklar ve Çevre
    • Q - TARIMSAL ÜRÜNLERİN İŞLENMESİ
    • S - İNSAN BESLENMESİ
    • T - KİRLENME
    • U - YÖNETİM BİLİMİ
  • Yayınlar
    • Kİtaplar
    • Dergİler
    • Bültenler
    • ELEKTRONİK YAYINLAR
  • İSTATİSTİKLER
    • FAOSTAT
    • TÜİK
  • KAYNAKLAR
    • ÇİFTÇİ KAYNAKLARI
    • ÇOCUK KAYNAKLARI
  • TERMİNOLOJİ
    • Tarım Sözlüğü
    • Tarım Tesarusu
    • Konu başlıkları
    • TÜRK DİL KURUMU SÖZLÜĞÜ
    • TÜRKİYE BİLİM AKADEMİSİ
  • İNFOGRAFİKLER
    • BESİNLERİN TEMELİ TOPRAKTIR
    • KOOPERATİFLEŞMENİN GÜCÜ
  • Hakkında
    • Kütüphane
    • AGRIS
    • AGROVOC
  • İLETİŞİM
    • MERKEZ
    • SÖĞÜTÖZÜ
  • HESABIM
    T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

  • Arama
  • Tam Metin Arama
  • Çoklu dil
    Gelişmiş
    Gelişmiş
    Gelişmiş





  • Alternatif gıda kaynakları =
  • Description
  • Cite this
  • Whatsapp
  • Email this
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
  • Save to List
Cover Image

Alternatif gıda kaynakları = Alternative food sources /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Şahin, Kazim (ed.)
Format: Kitap
Language: Turkish
Published: Ankara : Türkiye Bilimler Akademisi, 2024.
Series: TÜBA Raporları ; no:52.
Subjects:
Tarım ekonomisi ve politikaları > Gıda güvenliği > Sürdürülebilir gıda sistemleri > Gıda maddeleri > Beslenme
Agricultural economics and policies > Food safety > Food sustainability > Foodstuffs > Nutrition
Online Access: Tam Metin Erişim
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
Description
Physical Description:253 s. : res., şkl., tbl. ; 27 cm.
Bibliography:3
2
ISBN:9786256110007

Similar Items

  • Fruit and Vegetables for Health : report of a joint FAO/WHO workshop, 1-3 September 2004, Kobe, Japan.
    Published: (2005)
  • The state of food security and nutrition in the world : transforming food systems for food security, improved nutrition and affordable healthy diets for all.
    Published: (2021)
  • Success stories from the field : FAO-Turkey Partnership Programme : a programme financed by Turkey to promote and guarantee food security in Central asia and the Caucasus.
  • BEFS assessment for Turkey : sustainable bioenergy options from crop and livestock residues.
    Published: (2016)
  • Save your food : your actions matter : Turkey's national strategy document on prevention, reduction and monitoring of food loss and waste and its action plan.
    Published: (2020)

Search Options

  • Search History
  • Advanced Search

Find More

  • Browse the Catalog
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels
  • New Items

Need Help?

  • Search Tips
  • Ask a Librarian
  • FAQs
  • KVKK Aydınlatma Metni ve Bakanlık Web Çerez Politikası
Loading...