Hacıhaliloğlu kayısı çeşidinin kükürtleme ve çiftçi şartlarında depolama kriterlerinin belirlenmesi /
Saved in:
Other Authors: | Öztürk, Kadir, Konak, Ramazan, Çelik, Begin, Öztürk, Bülent, Yanar, Makbule, Didin, Mustafa |
---|---|
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Malatya :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Malatya Meyvecilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
2006.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Değişik şartlarda saklanmış ambalajlı kuru kayısılarda meydana gelen değişmeler üzerinde araştırmalar /
by: Erdoğan, Ali Rıza
Published: (1989) -
Çekirdeksiz kuru üzümlerin işleme öncesi değişik tip çuval ve ambalajlarda depolanmasının kuru üzüm kalitesine etkisi /
by: Karagözoğlu, Engin.
Published: (1991) -
Kuru kayısılarda muhtemel aflatoksin oluşum yolları ve düzeylerinin tespiti ile en uygun tayin yöntemlerinin belirlenmesi /
by: Çelik, Belgin. 1965-
Published: (2001) -
Bazı yerli ve yabancı enginar çeşitlerinin konserveye uygunluk durumları üzerinde bir araştırma : açıkta sebze yetiştiriciliği araştırma projesi sonuç raporu /
Published: (1987) -
Bazı domates çeşitlerinin hasat sonrası fizyolojisi üzerinde araştırmalar II. Tobol-riogrande : açıkta sebze yetiştiriciliği araştırma projesi /
by: Kaynaş, Kenan.
Published: (1990)