Şaraplarda fenol bileşikleri ve bunların analiz yöntemleri
Saved in:
Main Author: | Canbaş, Ahmet |
---|---|
Corporate Author: | Tekel Enstitüleri |
Format: | Dergi |
Language: | Turkish |
Published: |
1983
|
Series: |
Tekel Enstitüleri Yayın No Tekel 279 EM/003
|
Subjects: |
Similar Items
-
İhtimar Teknolojisi: Bölümler tamamlayıcı ders kitabı/
by: Akman, Arif V.
Published: (1995) -
Şarapcılık Teknolojisi, Şarap ve çeşitlerinin ayrı ayrı İmâl tarzları, Muhafaza usülleri, Hastalıklar
by: Künay, İsmail Safa
Published: (1946) -
Şarap Yapım ve Kontrol Rehberi
by: Kuntay, Tacettin
Published: (1946) -
Sürekli işler presler (kontinu pres) ile hidrolik preslerden veya horizental üretilen beyaz şarapların kimyevi bileşimleri ve degüstatif özelliklerinin mukayesesi üzerine bir araştırma.
by: Gürkan, Tezcan.
Published: (1983) -
İlmi Şarapçılık = Oenologıe : Üzüm ve fermantasyon /
by: Gayon, J. Ribereau.
Published: (1972)