Servise hazır piliç (broiler) eti ürünlerinin depolanmaları sırasında gelişen tat dönmesi üzerine araştırmalar /
Saved in:
Main Author: | Şen, Hidayet. 1965- |
---|---|
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü,
1996.
|
Series: |
Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü,
Genel yayın no:41. Özel yayın no:A-59. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Yılın değişik dönemlerinde kuluçkadan çıkan broiler anaçlarının bazı verim özellikleri yönünden karşılaştırılması /
by: Nazlıgül, Ahmet. 1965-
Published: (1992) -
Ross broiler bakım talimatı.
Published: (1989) -
Survey on the organisation of marketing poultry meat with special emphasis on broilers.
Published: (1961) -
Hazır yemek sistemleri /
by: Tayar, Mustafa.
Published: (2016) -
Tatlı su balıkçılığı kültür metodları.
by: Sayın, Ersöz.