Servise hazır piliç (broiler) eti ürünlerinin depolanmaları sırasında gelişen tat dönmesi üzerine araştırmalar /
Saved in:
Main Author: | Şen, Hidayet. 1965- |
---|---|
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü,
1996.
|
Series: |
Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü,
Genel yayın no:41. Özel yayın no:A-59. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Etlik piliç yetiştiriciliği.
by: Baycan, Özkan.
Published: (1993) -
Etlik piliç üretimi \
by: Yalçın, Servet.
Published: (2009) -
Piliç eti sektör raporu 2014 : üretim, tüketim, dış ticaret, sorunlar, görüşler.
Published: (2014) -
Piliç eti sektör raporu 2013 : üretim, tüketim, dış ticaret, sorunlar, görüşler.
Published: (2013) -
Survey on the organisation of marketing poultry meat with special emphasis on broilers.
Published: (1961)