Sanayiye uygun bazı domates çeşitlerinde nitrat ve nitrit birikimi ve kutu korozyonuna etkileri üzerinde araştırmalar /
Saved in:
| Main Author: | Erbahadır, Mehmet Ali. |
|---|---|
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Bursa :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü,
1995.
|
| Series: |
Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü ;
genel yayın no:33. özel yayın no:A-51. TAGEM-GY-01-K-3. |
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Gıda sanayiinde hijyen uygulamaları.
Published: (2003) -
Manuel de toxicologie /
by: Dragendorff, G.
Published: (1886) - Baharat üretiminde olası metal kaynaklı fiziksel tehlikelerin önlenmesine ve azaltılmasına dair uygulama rehberi.
-
Çiftlikten çatala biyogüvenlik ve gıda hijyeni /
by: Erzurum, Onur.
Published: (2021) -
Salmonella typhimurium ve Clostridium perfringens'in sucukta canlı kalma süresinin saptanması /
by: Develi, Nursel.
Published: (1982)
