Bursa ve yöresindeki yem fabrikalarının çalışma teknikleri ile bunun elde edilen toz yemlerin fiziksel özellikleri üzerine etkisi TAGEM-GY-01-Y-3 /
Saved in:
Main Author: | Ergen, Alper. |
---|---|
Corporate Authors: | Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü |
Other Authors: | Işık, Hüsnü. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü,
1996.
|
Series: |
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü Genel Yayın No:37 Özel Yayın No:A-54
|
Subjects: |
Similar Items
-
Şeker fabrikalarının işletme kontrolu el kitabı /
Published: (1948) -
Şeker sanayii ve şeker fabrikalarının revizyonu : Dünyada ve Türkiye'de şeker sanayii ve şeker fabrikalarının mali revizyonu hakkında notlar /
by: Tuncer, Selahattin
Published: (1954) -
Türkiye'de aluviyal sahalarda kurulmuş bulunan bazı orman fidanlık topakları toz fraksiyonlarının mineralojik, kimyasal bileşim ve özellikleri üzerine araştımalar
by: Şölen, Volkan
Published: (1983) -
Yemler bilgisi : yeşil ve yaş yemlerin saklanması, yedek yemler, ticaret yemleri /
by: Akyıldız, Remzi
Published: (1986) -
Die anwendung der rückkreuzung methode zur verbesserung von eiweibgehalt und eiweibqualitat bei winterannuellen futtergersten /
by: Sünter, İbrahim
Published: (1969)