Bursa ve yöresindeki yem fabrikalarının çalışma teknikleri ile bunun elde edilen toz yemlerin fiziksel özellikleri üzerine etkisi TAGEM-GY-01-Y-3 /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ergen, Alper.
Corporate Authors: Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü, Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü
Other Authors: Işık, Hüsnü.
Format: Kitap
Language: Turkish
Published: Bursa : Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü, 1996.
Series: Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü Genel Yayın No:37 Özel Yayın No:A-54
Subjects:
Be the first to leave a comment!
You must be logged in first