Güvenli gıda üretimi teknikleri ve HACCP sisteminin önemi : seminer.
Saved in:
Format: | Kitap |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul :
İstanbul Ticaret Odası (İTO),
2002.
|
Series: |
İstanbul Ticaret Odası (İTO) ;
yayın no:2002-9. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
- Peynirde gıda güvenilirliği temel eğitimi.
-
Sürdürülebilir gıda güvencesi.
Published: (2000) -
Ulusal Gıda ve Beslenme Stratejisi Çalışma Grubu raporu.
Published: (2001) -
Tarımsal yapıda etkinlik ve gıda güvenliği : Onuncu Kalkınma Planı 2014-2018 Özel İhtisas Komisyonu raporu.
Published: (2014) -
Dünyada gıda güvenliği ve beslenme durumu - özet : gıda güvenliği ve beslenme için iklim değişikliğine karşı dayanıklılık oluşturmak.
Published: (2018)