Hurma, sele ve naturel siyah zeytinlerin cam kavanoz içinde salamurasız olarak muhafaza imkanlarının araştırılması
Saved in:
Main Author: | Özer, Kerim |
---|---|
Other Authors: | Tetik, H. Derya, Baysal, Taner, Öngen, Gaye, Sarıgül, Nermin, Kartal, Eyüp |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
2003.
|
Series: |
Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ;
yayın no:98. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Hurma zeytin (Poyrazın getirdiği zenginlik) - Hurma zeytinin oluşum etmeni, sofralık zeytin özellikleri, zeytinyağı özellikleri \
by: Ölmez, Handan Ataol.
Published: (2011) -
Sofralık zeytinlerin kısa sürede tatlandırılmaları üzerine bir araştırma : sonuç raporu /
Published: (2000) -
Hurma (Phoenix Danciylifera)
Published: (2006) -
İzmir ilindeki siyah zeytin salamurahanelerinin durumu ve üretilen sofralık siyah zeytinlerin kalite özelliklerinin belirlenmesi /
by: Edin, Sema.
Published: (1989) -
Evde Sele ve Marmelat Yapılması
by: Köşker, Ömer.