Şarap kurulması : bağbozumundan içkiyi elde edinceye kadar şarap için yapılacak işler hakkında çiftçiye öğütler : weinbereitung : ratgeber für den praktischen landwirt zur richtigen behandlung des weines von der traubenlese bis zum fertigen getrank /
Saved in:
| Main Author: | Gerngross, Otto |
|---|---|
| Other Authors: | Küşat, Turgut (çev.) |
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
Ankara Yüksek Ziraat Enstitüsü,
1934.
|
| Series: |
Ankara Yüksek Ziraat Enstitüsü çiftçiye öğütler ;
sayı:1. |
| Subjects: |
Similar Items
- Şarap ve şarapçılık dosyası.
- Şarap ve şarapçılık dosyası.
-
Şarap ve şarapçılık /
by: Gönençer, Necati
Published: (1945) -
Türkiye'de şaraplık üzüm üretimi, şarap sanayiinin ve dışsatım olanaklarının geliştirilmesi /
by: Pirinçcioğlu, Nejat
Published: (1983) -
Şarap ve şarapcılık.
by: Gönençer, Necati.
Published: (1945)
