Biber salçalarında bozulmaya neden olan mikroorganizmaların termal ölüm müddetlerine, biberdeki acılık maddesinin etkisi üzerine araştırmalar.
Saved in:
Format: | Kitap |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y) :
tarın Orman ve Köyişleri Bakanlığı Koruma v eKontrol Genel Müdürlüğü Çanakkale Gıda Kontol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1986.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Türkiye ormanlarını yangından koruma semineri 4-8 Mayıs 1987
Published: (1988) -
Türkiye ormanlarını yangından koruma semineri 4-8 Mayıs 1987
Published: (1988) -
Türkiye ormanlarını yangından koruma semineri 4-8 Mayıs 1987
Published: (1988) -
Mikroorganizmaların tarımda kullanımı
Published: (2016) -
Sivas ve Malatya illerinde kaysı ağaçlarında kurumaların sebepleri ve en uygun mücadele metodunun tesbiti üzerinde araştırmalar /
by: Türkoğlu, Kazım.
Published: (1977)