Değişik teknolojik uygulamaların kültür mantarının (agaricus bisporus) derin dondurmaya uygunluğu ve depolama sırasında meydana gelen değişmeler üzerine etkileri \
Saved in:
Other Authors: | Çetin, Kader., Aksu, Şeref, Biricik, F. Gülnur, Erdoğan, S. Seçil, Özelkök, Sözer, Soyergin, Serap |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Yalova :
Tarım ve Köyişleri Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğü, Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2000.
|
Series: |
Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü Bilimsel Araştırmalar ve İncelemeler ;
yayın no:145 |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Agaricus bisporus, agaricus campestris ve agaricus bitorquis türlerinde misel yaşının verim, kalite ve erkencilik üzerinde etkileri /
by: Aksu, Şeref. 1957-
Published: (1999) -
Değişik ön işlemler uygulanan bazı üzüm çeşitlerinin dondurulmaya uygunluğu ve depolama süresinde meydana gelen değişmeler üzerine bir araştırma : ara sonuç raporu III /
by: Ergun, Canan.
Published: (1992) -
Bazı biber çeşitlerinin dondurulmaya uygunluğu ile depolama sırasında meydana gelen değişmeler üzerine bir araştırma : sonuç raporu /
by: Ergun, Canan. 1952-
Published: (1992) -
Bazı sebze çeşitlerinin derin dondurmaya elverişliliği üzerine araştırmalar /
by: Çevik, İbrahim.
Published: (1989) -
Bazı patates çeşitlerinin derin dondurmaya elverişliliği üzerine araştırmalar /
by: Bilişli, Arsan.
Published: (1994)