Türkiye halkının kültür kökenleri - Teknikleri, müesseseleri, inanç ve adetleri - 1 - Giriş - Beslenme teknikleri.
Saved in:
Main Author: | Oğuz, Burhan. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul :
Anadolu Aydınlanma Vakfı,
2002.
|
Edition: | 2. Baskı |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Türkiye halkının kültür kökenleri - Teknikleri, müesseseleri, inanç ve adetleri - 3 - İnşa, ısıtma ve aydınlatma teknikleri.
by: Oğuz, Burhan.
Published: (2001) -
Toplu gıda tüketimi yapılan kuruluşlarda insangücü verimliliğini artırmaya yönelik beslenme teknikleri.
Published: (1989) -
Sürdürülebilir tarım teknikleri.
by: Sürmeli, M. Aşkın.
Published: (2002) -
Nanoteknolojide karakterizasyon teknikleri /
Published: (2022) -
Kamu kuruluşları ve işletmelerde uygulamalı böro yöntemi teknikleri
by: Ar, A. Fikret
Published: (1981)