Ankara'da işlenen dondurmaların yapılışları ve genel özellikleri üzerinde araştırmalar /
Saved in:
Main Author: | Öztürk, Abdullah. 1936- |
---|---|
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi,
1969.
|
Series: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ;
341. bilimsel araştırma ve incelemeler:214. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Türkiye süt tozu endüstrisinin bugünkü durumu ile yerli süt tozlarının fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerinde incelemeler /
by: Kaptan, Nesrin. 1933-
Published: (1968) -
Umweltforschung und umwelttechnologie /
Published: (1989) -
Türkiye'de yetiştirilen saf ve muhtelif kan dereceli karagüllerin morfolojik özellikleri, vücut ölçüleri, çeşitli verimleri ve bilhasa milletler arası canlı kuzu ve post bonitüriyle bunların güney karamanlariyle mukayesesi /
by: Şahinkaya, Rezan. 1924-
Published: (1955) -
Havza izleme ve değerlendirme uygulama projesi dispozisyonu ile ilgili rehber
by: Çölleşme ve Erozyonla Mücadele Genel Müdürlüğü
Published: (2015) -
Urfa, Diyarbakır, Erzurum ve Rize bölgelerinde kireç taşı ve bazalt ana kayalardan oluşan toprakların morfolojik, fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerinde araştırmalar /
by: İnce, Faruk. 1944-
Published: (1976)