Teneke kutu ve şişelerde konserve edilen gıdaların laboratuvar muayeneleri \
Saved in:
Main Author: | Dickinson, Denis. |
---|---|
Other Authors: | Köşker, Ömer. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y) :
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi ,
1967.
|
Edition: | Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları: 290, Yardımcı Ders Kitapları: 104 |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Teneke Kutu ve Şişelerede Konserve Edilen Gıdaların Laboratuvar Muayeneleri
by: Dıckınson, Denis.
Published: (1967) -
Genel Konserve Teknolojisi,Teneke Kutu ve Şişelerde Konserve Edilen Gıdaların Labaratuvar Muayeneleri
by: Köşker, Ömer.
Published: (1964) -
Konserve gıdalarda sterilizasyonun önemi ve Fo- değerinin saptanması \
by: Işık, Nadir. -
Genel konserve teknolojisi - Cilt: I.
by: Köşker, Ömer.
Published: (1964) -
Konserve tenekesi ve kutusu teknolojisi.
by: Ateş, Nevzat.
Published: (1976)