Türkiye'de ekmek ve Türk buğdaylarının ekmekcilik kabiliyeti.
Saved in:
| Main Author: | Arat, Saffet Osman. |
|---|---|
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
İstanbul :
Ziraat Vekaleti Neşriyatı ,
1938.
|
| Series: |
Ziraat Vekaleti Neşriyatı Umumi Sayı:314 Ziraat Sanatları Sayı: 1
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Türkiye'de ekmek savurganlığı ve önleme çareleri \
by: Yazıcıoğlu, Turgut.
Published: (1979) -
Türkiye buğdayları - Tom: II
by: Gökgöl, Mirza.
Published: (1939) -
Türkiye'de ekmek ve Türk buğdaylarının ekmekcicilik kabiliyeti /
by: Arat, Saffet Osman.
Published: (1938) -
İkinci Ekmekcilik Semineri, 17-18-19 Haziran 1971, Ankara.
Published: (1971) -
Ankara'da buğday - un - ekmek işleri.
Published: (1938)
