Türkiye buğdayları kalitesi - İstanbul - Yeşilköy tohum ıslah istasyonu ekmekcilik laboratuvarı çalışmaları.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul :
Tarım Bakanlığı Neşriyat Müdürlüğü,
1946.
|
Series: |
Neşriyat Müdürlüğü Genel Sayı:641, Pratik kitaplar Sayı:9
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Item Description: | Kitap, toplam 92 sayfadır. Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. |
---|---|
Physical Description: | 8s.+ekler (84s.) : cet., farinograf diyagram |