Türkiye buğdayları kalitesi - İstanbul - Yeşilköy tohum ıslah istasyonu ekmekcilik laboratuvarı çalışmaları.
Saved in:
Main Author: | Arat, Osman Saffet. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İstanbul :
Tarım Bakanlığı Neşriyat Müdürlüğü,
1946.
|
Series: |
Neşriyat Müdürlüğü Genel Sayı:641, Pratik kitaplar Sayı:9
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Ekmekçilik sektör araştırması \
by: Keskin, Halit.
Published: (2011) -
Türkiye'de ekmek ve Türk buğdaylarının ekmekcilik kabiliyeti.
by: Arat, Saffet Osman.
Published: (1938) -
Türkiye Buğdayları Kalitesi
by: Arat, Saffet Osman.
Published: (1946) -
Türkiye Buğdayları Kalitesi
by: Arat, Saffet Osman.
Published: (1946) -
Türkiye Buğdayları Kalitesi
by: Arat, Saffet Osman.
Published: (1946)