2. Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi : kongre kitabı 2015, 8-12 Nisan 2015, Antalya = 2. International Congress of Agriculture, Food and Gastronomy : congress book 2015, April, 8-12, 2015, Antalya /
Saved in:
Corporate Authors: | Uluslararası Tarım, Gıda ve Gastronomi Kongresi Antalya, Başbakanlık Tanıtma Fonu, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD), Mogan Research |
---|---|
Other Authors: | Yıldız, Fatih (ed.), Bağdadlı, Volkan (ed.), Arcan, Emre (ed.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Antalya :
Tarım ve Gıda Konfederasyonu,
2015.
|
Series: |
Agriculture and Food Confederation ;
publication no:25. |
Subjects: |
Similar Items
-
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22-26 Nisan 2015, Antalya : kongre kitabı = 3rd International Poultry Meat Congress 22-26 April 2015, Antalya : prooceedings /
Published: (2015) - Bartın tarım strateji belgesi 2015 - 2019.
-
Türkiye Ziraat Mühendisliği VIII. Teknik Kongresi bildiriler kitabı-1, Ankara, 12-16 Ocak 2015.
Published: (2015) -
1. Sağlık Tarihi ve Müzeciliği Sempozyumu, 24 Mayıs 2015, İstanbul /
Published: (2016) -
Gastronomi araştırmaları /
Published: (2021)