Türkiye'de beyaz et üretiminin tarihçesi /
Saved in:
Main Author: | Şengör, Erol. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR),
2015.
|
Series: |
Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR) ;
yayın no:22. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22-26 Nisan 2015, Antalya : kongre kitabı = 3rd International Poultry Meat Congress 22-26 April 2015, Antalya : prooceedings /
Published: (2015) -
2. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 24-28 Nisan 2013, Antalya : kongre kitabı = 2nd International Poultry Meat Congress 24-28 April 2013, Antalya : prooceedings /
Published: (2013) -
4. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 26-30 Nisan 2017, Antalya : kongre kitabı = 4th International Poultry Meat Congress 26-30 April 2017, Antalya : prooceedings /
Published: (2017) -
5. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 24-28 Nisan 2019, Antalya : kongre kitabı = 5th International Poultry Meat Congress 24-28 April 2019, Antalya : prooceedings /
Published: (2019) -
Beyaz et sektörü : borsa meydanında sektörler konuşuyor /
Published: (2022)