Peynir altı suyu protein izolatlı nanokompozit film ile kaplanmış balığın kalite kriterlerinin ve raf ömrünün belirlenmesi : proje sonuç raporu /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Erbay, Esen Alp. 1983-
Other Authors: Yeşilsu, Ahmet Faruk 1980- (haz.), Dağtekin, Buket Büşra 1981- (haz.), Türe, Mustafa 1976- (haz.)
Format: Kitap
Language: Turkish
Published: Trabzon: Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü, 2015.
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:TAGEM/HSGYAD/14/A05/P05/70 Bu kitap 2 nüshalıdır.
Physical Description:xi, 106 s.: çiz., grf., res., şema, şkl., tbl. ; 30 cm.
Bibliography:3