Peynir altı suyu protein izolatlı nanokompozit film ile kaplanmış balığın kalite kriterlerinin ve raf ömrünün belirlenmesi : proje sonuç raporu /
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Other Authors: | , , |
| Format: | Kitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Trabzon:
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2015.
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
| Item Description: | TAGEM/HSGYAD/14/A05/P05/70 Bu kitap 2 nüshalıdır. |
|---|---|
| Physical Description: | xi, 106 s.: çiz., grf., res., şema, şkl., tbl. ; 30 cm. |
| Bibliography: | 3 |
