Peynir altı suyu protein izolatlı nanokompozit film ile kaplanmış balığın kalite kriterlerinin ve raf ömrünün belirlenmesi : proje sonuç raporu /
Saved in:
Main Author: | Erbay, Esen Alp. 1983- |
---|---|
Other Authors: | Yeşilsu, Ahmet Faruk 1980- (haz.), Dağtekin, Buket Büşra 1981- (haz.), Türe, Mustafa 1976- (haz.) |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Trabzon:
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü, Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü,
2015.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus Mykiss, Walbaum 1792) rasyonlarında balık ununa alternatif olarak yumurta unu kullanımının büyüme performansı, bazı kan parametre değerleri, vücut yağ asidi ve aminoasit kompozisyonu üzerine etkilerinin araştırılması : proje sonuç raporu /
by: Uslu, Ali Atilla
Published: (2019) -
Gökkuşağı alabalığı (Oncorhynchus Mykiss, Walbaum 1792) rasyonlarında yumurta kabuğu tozu ve kaya tuzu kullanımının hemotolojik, fizyolojik, endokrinolojik ve antioksidan etkilerinin belirlenmesi proje sonuç raporu /
by: Çelik, Burcu
Published: (2021) -
Keban Baraj gölünde yetiştiriciliği yapılan Gökkuşağı Alabalıkları (Oncorhynchus mykiss, walbaum 1792)’ında protozoon parazitlerin araştırılması : proje sonuç raporu /
by: Çatalkaya, Mehmet.
Published: (2020) -
Alabalık yeminde fındık küspesi kullanımı ve zeolit ilavesinin balıkların büyüme performansı ve yem değerlendirmesi üzerine etkileri : proje sonuç raporu /
by: Örnekçi, Gürel Nedim
Published: (2019) -
İç antepfıstığı meyvelerinin farklı ambalaj yöntemleri ve farklı depo koşullarında muhafazası ve raf ömrünün belirlenmesi (Sonuç raporu) /
Published: (2003)