Farklı kurutma kerevet ve zeminlerinin incirin kuruma süresi ve kalitesi üzerine etkileri /
Saved in:
Main Author: | Eroğlu, Zerrin. |
---|---|
Other Authors: | Koyuncu, Gülnihal |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Aydın :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı,
1976.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
İncir Araştırmaları Projesi : sofralık ve kurutmalık incirlerin değerlendirilmesine ilişkin araştırmalar (1 ci beş yıllık dilim).
by: Eroğlu, Zerrin. 1945-
Published: (1983) -
Kuru incir istihsal bölgemizde incir kurutma tekniği ve bu maksatla kullanılan araçlar /
by: Öncel, Hüseyin.
Published: (1969) -
Ege bölgesinde incirin üretim ve pazarlama ile bunlara ilişkin sorunlar üzerinde bir araştırma /
Published: (1988) -
Bazı yenilebilir mantar türlerinde farklı önişlem ve kurutma yöntemlerinin kalite özellikleri ve besin öğeleri üzerine etkileri : proje sonuç raporu /
by: Öztürk, Aysun. 1980-
Published: (2010) -
Pekmez yapımında kullanılan farklı tekniklerin karşılaştırılması üzerinde araştırmalar /
by: Köylü, Mustafa E. 1951-
Published: (1997)