Farklı sıcaklık derecelerinde pastörize edilmiş rekonstitüe ve rekombine sütlerin bazı nitelikleri.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1980.
|
Series: |
Ankara Üniv.Zir.Fak.Bilimsel Araştırma ve İncelemeler:
423 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Item Description: | Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. |
---|---|
Physical Description: | 99s. : Cetvel Bibliyografya:s.93-99, Özet: İng. - Tür. |