Farklı sıcaklık derecelerinde pastörize edilmiş rekonstitüe ve rekombine sütlerin bazı nitelikleri.
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Corporate Author: | |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1980.
|
| Series: |
Ankara Üniv.Zir.Fak.Bilimsel Araştırma ve İncelemeler:
423 |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
| Item Description: | Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. |
|---|---|
| Physical Description: | 99s. : Cetvel Bibliyografya:s.93-99, Özet: İng. - Tür. |
