Farklı sıcaklık derecelerinde pastörize edilmiş rekonstitüe ve rekombine sütlerin bazı nitelikleri.
Saved in:
Main Author: | Uraz, Tümer. |
---|---|
Corporate Author: | Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi,
1980.
|
Series: |
Ankara Üniv.Zir.Fak.Bilimsel Araştırma ve İncelemeler:
423 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Çanakkale İlinde bazı mandıralarda üretilen farklı sıcaklık derecelerinde olgunlaştırılan beyaz peynirlerin özellikleri üzerine araştırmalar /
by: İdikut, Halise.
Published: (1989) -
Nodozite Bakteri Kültürlerinin Değişik Sıcaklık Derecelerinde Kullanılabilme Süreleri
by: Gürbüzer, Emel.
Published: (1982) - Nodozite Bakteri Kültürlerinin Değişik Sıcaklık Derecelerinde Kullanabilme Süreleri
-
Nodozite bakteri kültürlerinin değişik sıcaklık derecelerinde kullanılabilme süreleri /
by: Gürbüzer, Emel.
Published: (1982) -
Nodozite Bakteri Kültürlerinin Değişik Sıcaklık Derecelerinde Kullanabilme Süreleri /
by: Gürbüzer, Emel.
Published: (1982)