İzmir yöresinde pazarlanan etlik piliçlerin kesim işlemlerinde başlıca teknik ve hijyenik sorunlar üzerinde araştırmalar \
Saved in:
Corporate Author: | |
---|---|
Other Authors: | |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
İzmir Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1984.
|
Series: |
İzmir Gıda-Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü Genel Yayınları
124 |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Item Description: | Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. |
---|---|
Physical Description: | 22s. : Bibliyografya:s.22, Özet:İng.-Tür. |