Sert çekirdekli meyvelerden konserve ve meyve suyu yapımında değişik işleme tekniklerinin hidrosiyanik asid miktarı üzerine etkileri /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ekşi, Aziz. 1947-
Format: Tez
Language: Turkish
Published: Ankara : Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, 1974.
Series: Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ; 614. bilimsel araştırma ve incelemeler:357.
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz.
Physical Description:93 s. : cet., grf., şkl. ; 24 cm.
Bibliography:3