Sert çekirdekli meyvelerden konserve ve meyve suyu yapımında değişik işleme tekniklerinin hidrosiyanik asid miktarı üzerine etkileri /
Saved in:
Main Author: | Ekşi, Aziz. 1947- |
---|---|
Format: | Tez |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Ankara Üniversitesi, Ziraat Fakültesi,
1974.
|
Series: |
Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi yayınları ;
614. bilimsel araştırma ve incelemeler:357. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Gıda sanayiinde hijyen uygulamaları.
Published: (2003) -
Manuel de toxicologie /
by: Dragendorff, G.
Published: (1886) - Baharat üretiminde olası metal kaynaklı fiziksel tehlikelerin önlenmesine ve azaltılmasına dair uygulama rehberi.
-
Sanayiye uygun bazı domates çeşitlerinde nitrat ve nitrit birikimi ve kutu korozyonuna etkileri üzerinde araştırmalar /
by: Erbahadır, Mehmet Ali.
Published: (1995) -
Çiftlikten çatala biyogüvenlik ve gıda hijyeni /
by: Erzurum, Onur.
Published: (2021)