Elmadan düşük alkollü ve karbondioksitli şarap (apple-cidder) yapımı üzerinde araştırmalar /
Saved in:
Corporate Author: | Bursa Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü |
---|---|
Other Authors: | Tan, İrem. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
Bursa Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü,
1985.
|
Subjects: |
Similar Items
-
Türk üzümlerinden yetiştirilen saf mayalar ve bunların teknik vasıfları /
by: Akman, Arif
Published: (1939) -
Şarap analiz metodları /
by: Akman, Arif Veli
Published: (1951) -
Türkiyede şarap sanayii.
Published: (1957) -
The pruning of apples and pears by renewal methods.
by: Thompson, C. R. -
Şarap, Sirke ve dayanıklı Şıra /
by: Akman, Arif
Published: (1942)