Pigment miktarı ve lipoksidaz aktivitesinin makarnanın rengine etkileri üzerine araştırma /
Saved in:
Corporate Author: | İzmir Gıda-Kontrol ve Araştırma Enstitüsü |
---|---|
Other Authors: | Pekin, İ. Fatih. |
Format: | Kitap |
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
Gıda -Kontrol ve Araştırma Enstitüsü,
1984.
|
Series: |
İzmir Gıda-Kontrol ve Araştırma Enst.Genel Yayınları
127 |
Similar Items
-
Optik Sistem Kullanarak Domateslerin Rengine Göre Sınıflandıeması Üzerine Bir Araştırma
by: Taşeri, Levent.
Published: (1998) -
Pembe şaraplarda rengin objektif ölçülerle değerlendirilmesi.
by: Onursal, Günsel.
Published: (1982) -
Fındık Protein Hidrolizatlarının Antihipertansif Etkisinin (Ace İnhibisyon Aktivitesinin) Belirlenmesi
by: Eroğlu, Evren Çağlar.
Published: (2016) -
Pamuk pigment glandlarının kimyasal bileşimi,biyolojik aktivitesi ve genetiği /
by: Bell, A. A.
Published: (1979) -
Siyah zeytin salamuracılığında tatlandırma süresinin kısaltılması ve siyah rengin geliştirilmesi üzerinde araştırmalar .
by: Tunç, Bahri.
Published: (1986)