Türkiye'de şaraplık olarak yetiştiriciliği yapılan yerli ve yabancı üzüm çeşitlerinin bulundukları ekolojilerinde şaraplık değerleri üzerinde araştırmalar uygulama projesi Çanakkale bölümü.
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y) :
Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ,
1984.
|
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Item Description: | Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. |
---|---|
Physical Description: | 28s. : Cetvel, Bib.:s.27-28 |