Türkiye'de şaraplık olarak yetiştiriciliği yapılan yerli ve yabancı üzüm çeşitlerinin bulundukları ekolojilerinde şaraplık değerleri üzerinde araştırmalar uygulama projesi Çanakkale bölümü.
Saved in:
Main Author: | Güven, Dr. Selma. |
---|---|
Corporate Author: | Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
(y.y) :
Çanakkale Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ,
1984.
|
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Türkiye'de Şaraplık Olarak Yetiştiriciliği Yapılan Yerli ve Yabancı Üzüm Çeşitlerinin Bulundukları Ekolojilerinde Şaraplık Değerleri Üzerinde Araştırmalar Uygulama Projesi Çanakkale Bölümü
by: Güven, Selma.
Published: (1984) -
Marmara Bölgesinde Şaraplık Olarak Yetiştiriciliği yapılan Yerli ve Yabancı Bazı Üzüm Çeşitlerinin Bulundukları Ekolojilerinde Şaraplık Değerleri Üzerinde Araştırmalar
by: Yayla, Fehmi.
Published: (1987) -
Türkiye'de Şaraplık Olarak Yetiştiriciliği Yapılan Yerli ve Yabancı Üzüm Çeşitlerinin Bulundukları Ekolojilerinde Şaraplık Değerleri Üzerinde Araştırmalar Uygulama Projesi
by: Sarıoğlu, Hıdır.
Published: (1986) -
Marmara Bölgesinde şaraplık olarak yetiştiriciliği yapılan yerli ve yabancı bazı üzüm çeşitlerinin bulundukları ekolojilerinde şaraplık değerleri üzerinde araştırmalar : Bağcılık araştırma projesi /
by: Yayla, Fehmi. 1952-
Published: (1987) -
Trakya-Marmara Bölgesinde üretilen bazı şarapların şaraptaşı stabiliteleri üzerinde araştırmalar .
by: Güven, Dr. Selma.
Published: (1984)