Reçel-marmelat-jele üretim teknolojisi ve analiz metodları /
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gıda İşleri Genel Müdürlüğü, Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü,
1976.
|
Series: |
Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü yayınları ;
no:5. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Item Description: | Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayabilirsiniz. |
---|---|
Physical Description: | vii, 95 s. : cet., şkl. ; 24 cm. |
Bibliography: | 3 |