Reçel-marmelat-jele üretim teknolojisi ve analiz metodları /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Cemeroğlu, Bekir.
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Ankara : Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gıda İşleri Genel Müdürlüğü, Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü, 1976.
Series: Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü yayınları ; no:5.
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayabilirsiniz.
Physical Description:vii, 95 s. : cet., şkl. ; 24 cm.
Bibliography:3