Reçel-marmelat-jele üretim teknolojisi ve analiz metodları /
Saved in:
Main Author: | Cemeroğlu, Bekir. |
---|---|
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Ankara :
Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Gıda İşleri Genel Müdürlüğü, Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü,
1976.
|
Series: |
Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü yayınları ;
no:5. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Reçel-Marmelat-Jele Üretim Teknolojisi ve Analiz Metodları
by: Cemeroğlu, Bekir.
Published: (1976) -
Reçeller ve marmelatlar /
by: Özsınmaz, Gülşen.
Published: (1975) -
Nar suyu üretim teknolojisi üzerinde araştırmalar /
by: Cemeroğlu, Bekir.
Published: (1977) -
Buğday teknolojisi /
by: Arat, Saffet Osman.
Published: (1949) -
Dondurma teknolojisi /
Published: (2007)