Peynir altı suyunun ekmekçilikte değerlendirilmesi \
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Corporate Author: | |
| Other Authors: | |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
Ankara Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü,
1984.
|
| Series: |
Ankara Gıda Kontrol ve Araşt.Enst.Md.Genel Yayın No:
110 |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
| Item Description: | Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. |
|---|---|
| Physical Description: | 44s. : Bib.:s.42-44, Özet:İng-Tr |
