Peynir altı suyunun ekmekçilikte değerlendirilmesi \
Saved in:
| Main Author: | Boz, Miyale. |
|---|---|
| Corporate Author: | Ankara Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü |
| Other Authors: | Özkaya, Bülent. |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Ankara :
Ankara Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü,
1984.
|
| Series: |
Ankara Gıda Kontrol ve Araşt.Enst.Md.Genel Yayın No:
110 |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Peynir altı suyunun ekmekçilikte değerlendirilmesi \
by: Boz, Miyale.
Published: (1984) -
Ekmekçilikte kullanılan mantari anzimler /
by: Miller, Byron S.
Published: (1956) -
Peynir altı suyundan yılda 30 trilyon kaybediyoruz
Published: (2006) -
Kırklareli-Babaeski Vertisol Topraklarına Tuzlu Yer Altı Suyunun Etkisinin Saptanması
by: Hindistan, Mehmet.
Published: (1978) -
Kırklareli- Babaeski Versitol Topraklarına Tuzlu Yer altı Suyunun Etkisinin Saptanması
by: HİNDİSTAN, Mehmet.
Published: (1978)
