Antalya Turunçgiller Araştırma İstasyonu, Bursa Gıda Kontrol Eğitim ve Araştırma Enstitüsü ve Türkiye konserve fabrikalarında değerlendirilen ürünlerin kalite kontrolü /
Saved in:
Format: | Kitap |
---|---|
Language: | Turkish |
Published: |
İzmir :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı, Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü İzmir Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1984.
|
Series: |
İzmir Gıda Kontrol ve Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ;
genel yayın no:92. özel yayın no:2. |
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
İzmir yöresi şaraplarının bazı nitelikler yönünden araştırılması /
by: Uçucu, Nur.
Published: (1984) - Gıda-yem kalite kontrol analizleri fiyat tarifesi.
-
Gıda kalite kontrol analizleri fiyat tarifesi.
Published: (1975) -
Bazı kurutulmuş sebzelerin kalite değerleri üzerinde araştırmalar /
by: Erhan, Metin.
Published: (1984) -
Meyve suları ve nektarlarda kalite özelliklerinin tesbiti üzerine araştırmalar /
by: Özkök, Zerrin.
Published: (1987)