Konserve gıdalarda sterilizasyonun önemi ve Fo- değerinin saptanması \

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Işık, Nadir.
Corporate Author: Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü
Other Authors: Konca, Rasih.
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Bursa : Sanayi ve Ticaret Bakanlığı - Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Teşkilatı - Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü, (t.y).
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:AGRIS No: 99\000451
Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz.
Physical Description:22s. : cet., şek.
Bibliography:Bib.:s.22