Konserve gıdalarda sterilizasyonun önemi ve Fo- değerinin saptanması \
Saved in:
Main Author: | |
---|---|
Corporate Author: | |
Other Authors: | |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı - Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Teşkilatı - Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü,
(t.y).
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Item Description: | AGRIS No: 99\000451 Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. |
---|---|
Physical Description: | 22s. : cet., şek. |
Bibliography: | Bib.:s.22 |