Konserve gıdalarda sterilizasyonun önemi ve Fo- değerinin saptanması \
Saved in:
Main Author: | Işık, Nadir. |
---|---|
Corporate Author: | Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü |
Other Authors: | Konca, Rasih. |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
Sanayi ve Ticaret Bakanlığı - Birleşmiş Milletler Sınai Kalkınma Teşkilatı - Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü,
(t.y).
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Teneke kutu ve şişelerde konserve edilen gıdaların laboratuvar muayeneleri \
by: Dickinson, Denis.
Published: (1967) -
Genel konserve teknolojisi - Cilt: I.
by: Köşker, Ömer.
Published: (1964) -
Konserve tenekesi ve kutusu teknolojisi.
by: Ateş, Nevzat.
Published: (1976) -
The production of food yeast from vinasse by continuous fermentation /
by: Işık, Halis
Published: (1976) -
Değişik Yem Konserve ve Hazırlama Metodlarının Henüz Gelişmesini Bitirmemiş Sığırların Besi Güçleri Üzerine Tesirleri /
by: Bıyıkloğlu, Kemal.
Published: (1970)