Marmara Denizinde avlanan bazı balık türlerinin tazeliklerinin belirlenmesinde göz sıvısı kırılma indisinin kimyasal metodlarla karşılaştırılması.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Tan, Enver.
Corporate Author: Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü
Format: eKitap
Language: Turkish
Published: Bursa : Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü, 1991.
Subjects:
Online Access: Tam Metin Erişim
Description
Item Description:AGRIS No: 98\000170;Özet: Alm.
Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz.
Physical Description:31s. : cet., şek.
Bibliography:Bib.:s.31