Marmara Denizinde avlanan bazı balık türlerinin tazeliklerinin belirlenmesinde göz sıvısı kırılma indisinin kimyasal metodlarla karşılaştırılması.
Saved in:
| Main Author: | |
|---|---|
| Corporate Author: | |
| Format: | eKitap |
| Language: | Turkish |
| Published: |
Bursa :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1991.
|
| Subjects: | |
| Online Access: | Tam Metin Erişim |
| Item Description: | AGRIS No: 98\000170;Özet: Alm. Telif Uyarısı veya başka sebeplerden ulaşamadığınız Elektronik Kitaplar için kütüphanemizi arayarak kitapların belirli kısmını ya da kütüphanemizi ziyaret ederek kitabın basılı versiyonuna erişim sağlayailirsiniz. |
|---|---|
| Physical Description: | 31s. : cet., şek. |
| Bibliography: | Bib.:s.31 |
