Marmara Denizinde avlanan bazı balık türlerinin tazeliklerinin belirlenmesinde göz sıvısı kırılma indisinin kimyasal metodlarla karşılaştırılması.
Saved in:
Main Author: | Tan, Enver. |
---|---|
Corporate Author: | Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü |
Format: | eKitap |
Language: | Turkish |
Published: |
Bursa :
Tarım Orman ve Köyişleri Bakanlığı Koruma ve Kontrol Genel Müdürlüğü Bursa Gıda Teknolojisi Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü,
1991.
|
Subjects: | |
Online Access: | Tam Metin Erişim |
Similar Items
-
Marmara Denizinde 1978 Şubat döneminde yapılan hidrografik çalışmalar ön raporu /
Published: (1978) -
Ege ve Marmara Denizi'nde ticari amaçlı avlanan kabuklu su ürünlerinde saksitoksin ve dinofisistoksin varlığının araştırılması /
by: Küçükgünay, Sadık.
Published: (2000) -
Türkiye'nin yağış - kuraklık - erozyon indisleri ve kurak dönemleri - Precipitation - aridity - erosion indices and arid periods in Turkey /
by: Doğan, Orhan.
Published: (1999) -
Kirazlarda göz yönetiminin büyüme ve gelişme üzerine etkisi /
by: Macit, İdris. 1964-
Published: (2016) -
Beyşehir ve Konya-Çumra-Karapınar Alt Havzalarında Standartlaştırılmış İndis Yaklaşımı İle hidrolojik kuraklık değerlendirmesi /
Published: (2017)